Optimització fiscal i avantatges fiscals d’Andorra

Ets emprenedor i vols optimitzar els teus impostos?

Z

Conveni franco-andorrà de doble imposició

Z

Escala de l’impost sobre la renda limitada al 10%

Z

Càrregues de l’empresari i salari 22% Màxim

Z

Impostos sobre dividends 0%

Contacte confidencial i segur

El nostre despatx d’advocats (Advocats, Fiscalistes, Comptables) t’acompanya durant tot el teu projecte al Principat d’Andorra i a França.

    Els nostres consultors es posaran en contacte amb tu de manera gratuïta en un termini de 48 hores!

      Els nostres consultors es posaran en contacte amb tu de manera gratuïta en un termini de 48 hores!

      El règim fiscal del Principat d’Andorra té molts avantatges

      La creació d’una empresa a Andorra (patrimonial, comercial, holding o centre de compra) és una excel·lent manera d’optimitzar les seves obligacions tributàries. La fiscalitat a Andorra et permet augmentar significativament els teus ingressos nets i patrimoni, sense ser necessàriament resident.

      • Z

        Sense impostos sobre dividends

      • Z

        Sense abús dels actius corporatius

      • Z

        Sense impostos sobre el patrimoni

      • Z

        Impost sobre la renda amb un límit del 10%

      • Z

        Impostos locals propers a 0

      • Z

        Sense IVA intracomunitari

      • Z

        0% de transmissió entre pares i fills

      • Z

        Impost sobre la renda al 10% màxim

      • Z

        Conveni de doble imposició entre França i Andorra

      • Z

        22% del salari i les cotitzacions de l’empresari

      • Z

        Secret bancari

      • Z

        Vehicle de l’empresa: Sense TVS, taxa de carboni i sanció ecològica

      • Z

        Permís de conduir sense punts

      El tractat de doble imposició entre
      França i Andorra

      Des del 2012, el Principat d’Andorra afavoreix les inversions estrangeres al seu territori. L’obertura del mercat andorrà és possible gràcies a la cooperació entre Andorra i altres països occidentals.

      Des de l’establiment del conveni de doble imposició entre França i Andorra, això permet que molts francesos i/o empreses es beneficiïn del règim fiscal andorrà.

      Per tant, moltes persones físiques i jurídiques decideixen establir la seva empresa i/o la seva residència fiscal en sòl andorrà per beneficiar-se d’aquests avantatges fiscals.

      Optimitzeu els vostres ingressos a Andorra

      Al nostre centre de negocis Gestoria la Peguera t’oferim solucions innovadores per maximitzar els teus beneficis. Tant si es tracta d’iniciar un negoci com d’invertir en béns immobles, estem aquí per orientar-te i oferir-te el nostre coneixement.

      La fiscalitat andorrana ofereix immensos avantatges pel que fa a l’optimització fiscal, per a empreses i particulars. Tots els nostres companys són experts en dret fiscal, jurídic i administratiu. Podran donar-te suport a Andorra com a França i assessorar-te en solucions d’acord amb els diferents marcs legislatius.

      L’optimització fiscal a Andorra pot afectar a tot tipus d’impostos. Es tracta d’una estratègia que combina diferents aspectes del dret tributari amb l’objectiu de reduir l’import de la tributació. En la mesura que l’Estat reconeix el dret a utilitzar tots els mitjans legals disponibles per minimitzar els impostos, l’optimització fiscal és perfectament legal.

      Fiscalité optimiser sa fiscalité
      Les enjeux de la fiscalité en andorre

      Per què crear una empresa?

      A Andorra

      Andorra és un país que ofereix als seus residents un marc fiscal i financer molt avantatjós, un clima social favorable a la creació d’empreses i un entorn emprenedor ple de recursos.

      La palanca fiscal et permetrà reduir dràsticament els teus impostos i beneficiar-te dels teus diners com creguis convenient:

      Z

      Inverteix en el teu negoci, reforça el teu capital circulant i accelera el teu creixement

      Z

      Realitza les teves ambicions i diversifica: inversions financeres, immobiliàries o mobles, participació en captació de fons, etc.

      Z

      Aconseguiu economies d’escala a Andorra i optimitzeu els vostres costos: les cotitzacions socials i empresarials són molt baixes i la plantilla del Principat és qualificada i multilingüe.

      Z

      Des del 2012, molts francesos expatriats s’han instal·lat a Andorra, per la qual cosa és molt fàcil desenvolupar-hi la teva xarxa i negoci.

      Per què trucar a la nostra Gestoria la Peguera?

      El nostre despatx està especialitzat en optimització fiscal franco-andorrana:

      Centra’t en el teu negoci i deixa’ns optimitzar la fiscalitat de les teves empreses. Gestoria la Peguera t’acompanya a llarg termini i respon les teves preguntes alhora que garanteix una assistència a mida. El nostre suport personalitzat us ofereix tranquil·litat durant i sobretot després de completar els vostres tràmits.

      foyer fiscal, calcul

      Els nostres assessors legals i fiscals al vostre servei

      En triar el nostre centre de negocis per donar-te suport, et garanteix un servei a mida per a tots els teus tràmits a Andorra:

      • Estem en col·laboració amb els millors advocats francesos i andorrans
      • Els nostres experts tenen un excel·lent coneixement de la legislació francesa i andorrana
      • T’oferim un suport notarial complet
      • Garantim la confidencialitat dels nostres intercanvis
      • Li oferim tot l’assessorament fiscal i jurídic adaptat a la seva situació.

      Solucions fiscals individuals i personalitzades

      Els particulars poden beneficiar-se de l’optimització fiscal. Quan coneixem els nostres clients, considerem totes les solucions que els permetin optimitzar els seus ingressos. Us oferim la nostra experiència i coneixements amb un suport personalitzat. Per a nosaltres, el principal és oferir-te una visió clara de la convenció fiscal andorrana fent d’Andorra el teu lloc de residència fiscal.

      És optimitzant la càrrega fiscal de la teva empresa o del teu patrimoni que podràs guanyar productivitat i augmentar la teva facturació o ingressos.

      Compliment del marc normatiu

      La nostra filosofia: suport personalitzat. El compliment de la normativa fiscal del Principat d’Andorra i del seu país d’origen és una necessitat absoluta. Els nostres experts l’acompanyen en tots els seus tràmits administratius, legals i comptables a França i Andorra. Gestoria la Peguera t’ajuda a entendre millor els tractats fiscals aportant un punt de vista expert.

      FAQ

      Més informació sobre els beneficis fiscals i el sistema fiscal d’Andorra

      Com puc optimitzar la meva fiscalitat a Andorra?

      Y
      X

      Qualsevol persona pot crear la seva societat sense ser resident, mantenint el 100% de les accions, i beneficiar-se dels avantatges de la fiscalitat andorrana. El Principat d’Andorra no està a la llista negra de paradisos fiscals, però continua sent un país on la fiscalitat és molt avantatjosa.

      Tens previst crear la teva estructura al Principat? T’oferim un suport a mida perquè el teu projecte sigui una realitat. Els tràmits administratius necessaris per constituir la teva empresa triguen entre dos i tres mesos.

      Els nostres experts fiscals us proporcionaran informació sobre els tràmits per establir el vostre negoci en aquest país així com les normes administratives i fiscals a respectar.

      He de ser resident a Andorra per crear-hi el meu negoci?

      Y
      X

      No, no cal viure a Andorra per obrir-hi una empresa.

      Andorra és un paradis fiscal?

      Y
      X

      Andorra va ser retirada de la llista negra de paradisos fiscals l’any 2011. El març de 2010, Andorra va signar un conveni fiscal amb la UE destinat a millorar l’intercanvi d’informació fiscal. Això ha permès que Andorra compleixi els estàndards internacionals de transparència fiscal i cooperació en la lluita contra el frau fiscal i el blanqueig de capitals.

      Qui es pot beneficiar de la fiscalitat andorrana?

      Y
      X

      La fiscalitat andorrana ofereix avantatges tant a les empreses com als particulars.

      • Empreses: Les empreses d’Andorra es beneficien de la fiscalitat del país. S’hi inclouen les empreses establertes a Andorra que desenvolupen activitats econòmiques comercials, industrials, de serveis o d’un altre tipus.
      • Inversors estrangers: els inversors estrangers que vulguin establir un negoci a Andorra o invertir en projectes al país també poden beneficiar-se de la fiscalitat competitiva del país, amb determinades condicions i normatives específiques.
      • Treballadors expatriats: els treballadors expatriats que estableixin la seva residència fiscal a Andorra es poden beneficiar d’una fiscalitat avantatjosa, especialment pel que fa a l’IRPF.
      • Residents fiscals andorrans: els residents fiscals a Andorra poden beneficiar-se d’un règim fiscal avantatjós per als seus ingressos, dividends i plusvàlues, en funció de la seva situació concreta i del règim fiscal escollit.

      Els nostres assessors et responen
      dins de les 48 hores