Trieu un banc
a Andorra

Descobreix el nostre suport

La nostra Direcció ofereix a cadascun dels seus clients un servei i respostes personalitzades diàriament. Els nostres experts t’acompanyaran durant tot el teu procés i trobaran el banc andorrà que millor s’adapti a les teves necessitats.

Gestoria la peguera - andorre - Morabank banque d'andorre

Troba el banc andorrà adequat a les teves necessitats

Tots els bancs d’Andorra ofereixen un alt nivell de servei i solucions i productes financers específics. Per tant, segons les vostres necessitats i la vostra situació financera, un banc es mostrarà més adequat que un altre.

Els tipus de bancs, els seus avantatges, les seves principals característiques són elements a tenir en compte a l’hora d’invertir, crear la teva empresa o traslladar-te al Principat d’Andorra. Gestoria Andorra us ofereix un llistat d’establiments bancaris del Principat d’Andorra.

Bancs a Andorra

Presentació dels tres bancs del Principat d’Andorra

El sistema bancari andorrà és reconegut principalment pel secret bancari, la competitivitat i l’altíssim nivell de solvència de cadascun dels bancs. Són un dels pilars de l’àmbit econòmic andorrà. Al Principat d’Andorra hi ha cinc establiments bancaris:

MoraBanc

El banc andorrà Morabanc és un referent en inversions i estalvi financers, immobiliaris o empresarials al Principat d’Andorra. Gràcies a la seva xarxa d’agències que cobreix tot el territori andorrà, MoraBanc és un soci de primera opció per als inversors locals i estrangers.

És capaç de satisfer les necessitats de particulars, empreses i inversors. Aquest banc és conegut per la seva rapidesa, eficiència, transparència i fiabilitat. L’ètica guia els seus líders pel compliment estricte de les normes internacionals.

Gestoria la peguera - andorre - Morabank banque d'andorre
Gestoria la peguera - andorre - Andbank banque d'andorre

AndBank

AndBank és un banc privat del Principat d’Andorra, sovint descrit com de propietat familiar. Està especialitzada en banca, inversions i gestió de patrimoni. La seva reputació global està ben establerta i és un actor important en finances internacionals amb una sòlida reputació.

Creand

El banc andorrà Credit Andorra ofereix una excel·lent visió del sistema financer internacional. És un actor bancari andorrà reconegut que fomenta la inversió financera i la innovació dins de les empreses. També té un paper social al Principat: és el primer banc d’Andorra que s’ha adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides tot i que segueix apostant per una política de desenvolupament sostenible a través de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Gestoria la peguera - andorre - Creand banque d'andorre

GRÀCIES AL SEU ALT CONEIXEMENT del mercat bancari andorrà, Gestoria Andorra defineix el banc ideal per a vostè: reunim tots els documents necessaris i us presentem al banquer per procedir a l’obertura del vostre compte bancari andorrà. T’acompanyem fins a la signatura perquè puguis beneficiar-te de tots els avantatges dels serveis financers que ofereixen els bancs d’Andorra.

Els avantatges d’un compte bancari a Andorra:

El sistema bancari andorrà és reconegut a nivell mundial: gràcies a estratègies rellevants i una profunda experiència, els bancs andorrans ofereixen serveis integrals per a tot tipus d’inversions bancàries. Descobreix els avantatges dels quals pots beneficiar-te als bancs del Principat d’Andorra.

Una xarxa bancària sòlida

Des de les mesures d’obertura de capital estranger l’any 2012, el sector bancari d’Andorra ha fomentat les inversions gràcies a una fiscalitat avantatjosa per a persones físiques i empreses.

Els bancs andorrans es beneficien d’una gran solvència (entre les millors del món) amb productes i eines financeres exclusives. El Principat d’Andorra també gaudeix d’estabilitat política i econòmica en el mercat interior. Finalment, el sistema bancari andorrà està cobert pel secret bancari.

Jugadors bancaris amb experiència

Cadascun dels establiments bancaris que conformen el sistema bancari andorrà es basa en un sistema bancari tradicional. El teixit bancari andorrà és dels més densos i està ben estructurat.

Permet que les entitats bancàries ofereixin una gamma diversificada de serveis i garanteixin l’excel·lència en l’assessorament financer. Cada banc privat d’Andorra és reconegut per la seva eficiència i qualitat dels serveis i és capaç de fer créixer les vostres inversions a curt, mitjà o llarg termini.

L’euro com a moneda oficial

Des de l’any 2002, la moneda europea s’ha adoptat al Principat d’Andorra. L’establiment d’una moneda comuna amb els països cooperants europeus facilita les inversions i el comerç. Les transaccions internacionals i la gestió del patrimoni es simplifiquen molt.

Necessites obrir un compte bancari al Principat d’Andorra?

Necessites més informació?

Els nostres assessors et responen
dins de les 48 hores